KPN - The Networkchallenge is voorbij..

Vorige week zondag (2 januari 2011) was de finale van "KPN's Networkchallenge". Om 15.00 uur werden we in Bitterzoet - Amsterdam verwacht. De uiteindelijke opdracht voor mijn netwerk was met behulp van 'Foursquare' zo veel mogelijkThe networkchallenge 2010 KPN op verschillende NS - stations in te checken op TNWC eigen venue's. 

Wat was ik verbaast toen ik las dat een overgroot deel van mijn netwerk spontaan in de auto sprong om langs die stations te crossen. Ook een zieke collega die eigenlijk niet mocht rijden sprong in de auto om haar steentje bij te dragen. Wat vond haar man er uiteindelijk van?

Wat ben ik trots op jullie! van de 560 checkins (binnen een uur met 47 man/vrouw) hebben wij naar schatting een stuk of 30 voor onze rekening genomen. Degene naast mij had er nul.. De exacte scores worden nog gepubliceerd door KPN. Zodra deze bekend zijn zal ik ze verspreiden.

Thnx!

Ricardo, Bert, Willem, Olga, Jason, Elles, Rene, Inez, Baukje, Elze, Ynge, Mark W, Edwin, Winny, Bryan en Priscilla!! (en de rest die ik eventueel vergeten ben)!

Gerelateerde items