Personeelsfeest

Afgelopen weekend hebben we ons jaarlijkse personeelsfeest (met als extra feestelijk tintje, het twintigjarig bestaan van Edu) gehad. Er werd dus extra uitgepakt. We zijn de middag begonnen met een Citygame (soort van geocaching) waarbij we door de stad zwolle werden geleid door een gps tracking device en een mobiele telefoon met internet die ons voorzag van de nodige vragen en nieuwe 'waypoints'.  Erg leuk (en vermoeiend tegelijkertijd ;-)). Vervolgens hebben we wat gegeten en gedronken bij Mizu.

Het avondprogramma vond plaats in een voormalige kerk (De proosdij). De muziek werd verzorgt door een negen mans (en vrouws ;-)) band waarbij als 'special guest' collega Marsha nog een aantal nummers heeft gezongen (erg mooi trouwens). In de pauzes werden we vermaakt door wat klassieke spellen als bijvoorbeeld vijf tegen vijf.

Na de nodige drankjes en een hoop vertier werd aan het eind van de avond toch de lichtschakelaar weer omgehaald en werd het voor ons weer tijd om naar het hotel te gaan..

Ik kijk al uit naar het volgende feestje!

thumb_personeelsfeest-2009-bal.jpg

 

Gerelateerde items