Back to the 80's

Zaterdagochtend op het laatste moment nog kaarten voor de 80's in Emmen gekocht. Het was natuurlijk al geruime tijd bekend dat dit grote evenement zou plaatsvinden rond de grote Rietplas maar, twijfelkonten als we zijn, we hadden nog steeds geen kaarten gehaald. Vrijdagavond toch maar besloten te gaan, het weervooruitzicht was erg goed en we hadden wel zin in een feestje! En wat was het een feest en dat praktisch naast de deur! Een groot festivalterrein met kraampjes, uitnodigende loungegelegenheden en een grote grasheuvel waar je met het heerlijke weer goed kon vertoeven! Twee grote tenten waren opgezet, in de grootste tent hebben we kunnen genieten van bekende artiesten als Paul Young, Cock Robin, Blues Brothers, 10cc, Bjorn again en Kim Wilde. Over kwaliteit en smaak valt te twisten maar gezellig was het zeker wel! Daarnaast kwamen we veel bekenden tegen waardoor het feestje alleen maar gezelliger werd :-)
In de tweede tent was een dj voortdurend erg foute muziek aan het draaien waar in het begin van de middag nog niet veel mensen op de dansvloer te vinden waren, een paar uurtjes (en drankjes) later kon je je kont niet keren op de dansvloer! Voetjes van de vloer!
Het was een geweldig feest; leuke artiesten, mooi terrein en heel goed weer! We zijn tot in de late uurtjes doorgegaan! Het is inmiddels zondagmiddag als ik dit schrijf en mij bekruipt het heimweegevoel, het was zo gezellig. Volgend jaar weer!

Gerelateerde items