Priscilla - sky high!Walibi is - vanwege alle snelle, hoge en spannende attracties - altijd al mijn favoriete attractiepark geweest. Vandaag waren we gegaan vanwege Pokemonday! Superleuk thema natuurlijk, alles georganiseerd in samenwerking met Jetix. Bryan mocht een vriendje meenemen en ze waren helemaal in hun nopjes. Kan ook niet anders als de hele dag draait om je favoriete Pokemonhelden! Met het mooie weer erbij kon het natuurlijk helemaal niet meer stuk.

Terwijl de jongens zich vermaakten op het TCG veldje (hier kon je met andere fans je Pokemonkaarten ruilen) hebben Mark en ik een paar attracties onveilig gemaakt ;-)
Nu ben ik wel van de achtbanen en de snelheid maar dit had ik nog nooit gedaan; het zogenaamde skydiven ....
Zal ik wel ... zal ik niet. Knoop doorgehakt ... JA! Rond 16.00 uur gereserveerd maar ik mocht pas om 17.54 uur ... . Dat wachten, daar word je pas zenuwachtig van. Maar toen ik dan eindelijk mocht, jongens wat een ervaring. Helemaal geweldig! Met bibberbenen bereid je je voor maar als je eenmaal daar boven hangt en losgelaten wordt, je voelt je zo vrij als een vogeltje en hebt het gevoel de hele wereld aan te kunnen! Ik kan het iedereen aanraden. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Gerelateerde items