Have a nice day!

En of het een 'Nice day' was!! Vrijdag 13 juni, Mark en Priscilla met het openbaar vervoer naar Amsterdam want: we gaan vanavond de wedstrijd Nederland-Frankrijk bekijken in de Arena en daarna het concert van Jon Bon Jovi. Nu zijn wij niet echt gewend met het openbaar vervoer te reizen en dat was op de heenweg te merken. We kwamen terecht op het station van Amsterdam Zuid (i.p.v. Centraal) ... oeps, vergeten over te stappen in Amersfoort of Hilversum. Vanaf Amsterdam Zuid toen maar de metro gepakt naar Amsterdam Centraal, he he ... daar stonden we dan. Uh ja ... nu naar de Prinsengracht naar ons bed & breadfast. Welke tram moeten we nu pakken? Ze zullen daar wel gedacht hebben 'daar heb je weer van die toeristen uit Drenthe', haha. Maar uiteindelijk aangekomen was ons lange zoeken naar een leuke bed & breakfast toch beloond, supergoeie locatie, Leidseplein op loopafstand en tram op de hoek en supernetjes en zeer gemoedelijk! Een mooi gerenoveerd appartementencomplex aan de Prinsengracht, verwelkomd door een keurige dame die ons de weg wees naar een gezellige kamer aan de achterzijde van het pand grenzend aan de binnentuin. Helemaal goed! Even opfrissen, eten en dan op weg naar de Arena!
bonjovi-orange.jpg

Oranje, oranje en nog eens oranje! Alle Bon Jovi fans zijn ook Oranje-fans, dat was wel duidelijk! Gewapend met oranje cowboyhoed (Mark) en oranje boa (Priscilla) die we nog even op de kop hadden getikt in de Kalverstraat voelden we ons een met de oranje kudde!
En O jongens ... wat een wedstrijd! Eerste doelpunt was natuurlijk al geweldig ... daarna was de 1e helft toch niet helemaal je van het ... maar na de rust brak het feest los! Wat een elftal, het ene na het andere doelpunt en de Arena stond volledig op z'n kop, wat een feest. Moet je gewoon meegemaakt hebben, gevoel is niet over te dragen. Alleen de wedstrijd bekijken met een volle oranje Arena was al een spektakel op zich ... maar na het affluiten van de wedstrijd gingen de lichten uit ... en de spotten aan! Op de schermen bij het podium lieten ze alle hoogtepunten zien van de wedstrijd ... en daarna verscheen de enige echt Jon Bon Jovi in oranje shirt op het podium, mooi mooi mooi! Wat hebben we gegild, gezongen en gedanst, gewoon genieten! Met heimwee kijken we nog even terug naar de filmpje op YouTube ... zo'n avondje wil je zo weer overdoen. What a Nice day!

Gerelateerde items