Sven!

De eerste weken vliegen voorbij! Maar wat wil je ook met alle drukte. De komst van Sven brengt heel wat extra zorg en verantwoordelijkheden met zich mee en tussendoor hebben we ook nog de feestdagen gevierd en hebben we in de maand januari zo'n beetje iedere week een verjaardag (of wel meer dan 1). Maar we houden ons kranig en gaan gewoon door! :-) Mijn hormonen schieten weliswaar wel eens uit de bocht maar gelukkig kunnen mijn mannen thuis daar wel mee om gaan ...
Het herstel van de keizersnee gaat voorspoedig. Niet zo snel als ik zou willen maar ik merk zeker dat het steeds beter gaat en dat ik steeds meer kan. Volgens de deskundigen duurt het herstel na een keizersnee zo'n 6 weken, ik zit nu op de helft dus dat komt allemaal wel goed. Zwaar tillen mag eigenlijk nog niet maar ook daar kom ik niet altijd onderuit natuurlijk. Vanmiddag voor het eerst echt alleen de deur even uit geweest. Het eerste uitje naar het consultatiebureau, tja dan moet je hele hebben en houden toch mee en zal ik toch Sven in de maxi cosi moeten tillen. Nou ging best goed!
Sven doet het lekker. We nemen hem overal mee naartoe en dan is het een voorbeeldig kind. Hoeveel kabaal er ook is, Sven slaapt gewoon lekker door. Tot we weer thuis zijn ... 's avonds heeft hij vaak last van huiluurtjes. Ja, het is er eentje met karakter want hij houdt het rustig 2-3 uur vol ... nou daar ga je af en toe echt wel scheel van kijken hoor! Maar voor de rest hoor je ons niet klagen. Hij gunt ons 's nachts redelijk wat uurtjes slaap en daar zijn we heel erg blij mee!
Voor de rest groeit hij erg goed! Hij zat vandaag op 4445 gram. Zijn geboortegewicht was 4040 gram en zijn laagste gewicht was 3660 gram, dus hij groeit flink!
Het blijft een wondertje hoor, zo'n klein mannetje ... we zijn alledrie megatrots op ons zoontje en broertje!

thumb_sven2.jpg

Gerelateerde items