Foto's, afbeelding bewerken/verbeteren.

Wat ik nog wel eens heb de laatste tijd is het gevoel heel veel te willen maar er niet de tijd voor kunnen vinden.

Even een mooie foto maken.. als tie net niet mooi genoeg is dan photoshoppen we dat ding wel (moet je wel kunnen natuurlijk!). Of even een andere template installeren en naar wens aanpassen..

Tjonge jonge.. ten eerste kan ik daar de tijd maar niet voor vinden en ten tweede heb ik niet (voldoende) kennis van de verschillende pakketten (bijvoorbeeld Photoshop). Nou zit ik nu eenmaal als ICT'er veel achter de pc en volg zo de nodige weblogs met vaak nuttige tips.. en ik denk dan bij mezelf 'ach das best handig ff deze url onthouden'. Nou, zelfs dat laatste werkt niet altijd! Op het moment dat ik denk ff dat artikel op te kunnen zoeken om die ene photoshop bewerking uit te voeren gaat er al iets mis, wat was ook alweer die url.. (hoezo te druk)??

Er bestaat natuurlijk een website als Delicious maar ook van die plugin in firefox maak ik niet altijd gebruik.
Aangezien er de laatste tijd al veel te weinig op deze blog wordt gepost heb ik maar even de tijd genomen voor dit artikel.
Ik moet namelijk niet vergeten van mijzelf deze url te bookmarken http://www.photoshoplady.com/the-100-most-popular-photoshop-tutorials-2008/

Bij deze dus! Cool

Gerelateerde items